Woeste wagens in Rosmalen

Categorieën:Nieuws
warner
Autotron Rosmalen is in het weekend van 4 en 5 November 2017 weer ‘the place to be’ voor liefhebbers van oldtimers en ‘Hot Rods’. Dan wordt daar namelijk weer de jaarlijkse Internationale Oldtimerbeurs Automobielen en Hotrodshow gehouden.
De Hot Rods zijn ongetwijfeld de meest in het oog springende oldtimers op de beurs. “Gespoten in vaak felle kleuren vallen deze auto’s extra op. De extra PK’s onder de motorkap maken de Hot Rods nog specialer. De auto’s produceren flink wat decibellen en behalen snelheden die je niet verwacht. Vaak komt de vlam dan ook bijna letterlijk uit de pijp”, vertelt Theo van Delft van Autotron Rosmalen.
Maar ook voor liefhebbers van ‘gewone’ oldtimers is er tijdens deze beurs veel te genieten. En wie zelf ook de trotse bezitter wil worden van een oldtimer: tientallen van deze fraaie auto’s zijn te koop. Wie op zoek is naar originele onderdelen heeft op de beursvloer volop keuze. Duizenden onderdelen, documentatie, accessoires, miniaturen en gereedschappen en onderhoudsartikelen zijn daar voor een redelijke prijs te koop en het advies krijgt u er meestal gratis bij.
Kortom: een beurs voor het hele gezin, waar vaders zich met hun zonen vergapen aan de techniek en moeders met hun dochters de nostalgie van weleer beleven. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net