Column: over onze meerwaarde van onze oldtimers en e-bikes

Categorieën:Nieuws
warner

De tijd dat je om de honderd kilometer je e-bike moest opladen is verleden tijd. De actieradius van e-bikes wordt steeds groter. Tegenwoordig kun je, zonder tussentijds de accu op te laden, wel tweehonderd of bij enkele modellen zelfs vierhonderd kilometer fietsen. Dat is nog eens comfort, dat is ook wat klanten willen anno 2018. Oók als ze hun luxueuze huiselijke omgeving verlaten.

Rijm dat maar eens met de traditionele nuchtere Noordkop-mentaliteit. Wij ontvangen onze klanten in een ruimte zonder poeha, maar wel met de West-Friese gezelligheid van een kopje koffie als ze dat willen. En natuurlijk met een topassortiment voor dat luxe buitengevoel. Wij hebben ons nieuwe assortiment e-bikes binnen van topmerken als Gazelle, Batavus, Sparta en Cortina. Het credo daarbij: een nog ‘blitzer’ uiterlijk en vooral dus ook een nog grotere actieradius dat de fiets niet alleen privé maar ook zakelijk interessant maakt. Zonder de geur van zweet op je werkadres in Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar en zelfs Purmerend aankomen: de fiets is daarvoor  geen belemmering meer.   Integendeel, je blijft op een e-bike fris en kan ondertussen genieten van het uitzicht en de ochtendgeluiden van de vogels.

Tegelijkertijd houden we ook gewone fietsen en tweedehands (e)-bikes in onze winkel zodat we elke doelgroep kunnen blijven bedienen. Als familiebedrijf vinden we dat met de genoemde professionaliteit en gezelligheid belangrijk.

Wij weten al vele jaren hoe we iemand kunnen laten stralen en niet alleen door onze fietsenzaak. Valkering Classics staat voor de verhuur van Amerikaanse oldtimers. Rolls-Royce, Lincoln, Dodge, Cadillac, Packard en nog veel meer bieden we aan vanaf 299 euro mét chauffeur. Zodat haar mooiste dag, dat schoolgala of dat bedrijfsjubileum van de juiste glans wordt voorzien. U kunt ons complete wagenpark terugzien op www.valkeringclassics.nl. Bekijk dan ook eens het nieuws en in het verlengde daarvan onze Facebookpagina. U vindt daar de laatste nieuwtjes en aanbiedingen. Datzelfde geldt voor Valkering Tweewielers: u kunt de laatste ontwikkelingen over onze zaak of de fietsenbranche in het algemeen op de site www.valkeringtweewielers.com en Facebook terugzien.

Ronald Valkering namens

Valkering Tweewielers en Valkering Classics

Kerkstraat 3 Waarland

Tel. 0226-353208

Email: info@valkeringclassics.nl

Website: www.valkeringtweewielers.com en www.valkeringclassics.nl