Oldtimerdag in Voorschoten in september

Categorieën:Nieuws
warner

Op zondag 10 september 2017 is de 24e Oldtimerdag in Voorschoten. Wil je aan deze dag deelnemen, geef je dan zo snel mogelijk, maar in elk geval vóór 5 september a.s. op via het inschrijfformulier dat bij deze nieuwsflits is gevoegd en stuur het volledig ingevulde formulier op:
• per e-mail aan secretaris@vovnieuws.nl of
• per post aan Secretariaat VOV, Jachtwerf 15, 2725 DN Zoetermeer

Ben je ingeschreven dan kan je je op de dag zelf vanaf 09:30 uur melden bij Van der Valk “De Gouden Leeuw”, Veurseweg 180 in Voorschoten. Daar krijg je koffie/thee en cake, een rallyschildje, een ritboekje en een aandenken aan deze dag. Vanaf 10:00 uur rijden we een toer/puzzelrit in de omgeving. Er zijn mooie prijzen te winnen met de puzzelrit!

Omstreeks 13:00 uur staan de klassieke auto’s, motoren en bromfietsen in de Voorstraat van Voorschoten opgesteld. Voor VOV-leden is de deelname gratis, niet-leden betalen € 10,–.

Een jury wijst de winnaars voor de mooiste, meest bijzondere of aparte oldtimer auto, motor of bromfiets aan. Dit jaar reiken we ook de publieksprijs uit aan de eigenaar van het voertuig dat door het publiek gekozen is als het mooist of het meest bewonderd. De prijsuitreiking vindt om ongeveer 16:00 uur plaats bij de VOV-kraam.

Wacht niet te lang met inschrijven; het aantal plaatsen is beperkt!