Oldtimers is ook bekende drop en versterkt nu de band met Friesland

Categorieën:Nieuws
warner

Concorp introduceert onder haar dropmerk Oldtimers een speciaal dropje voor Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018 (LF2018). Met de samenwerking wil Concorp laten zien dat ze trots is op de Friese oorsprong van haar fabriek.

Volgens het bedrijf is er maar één manier om deze trots goed uit te dragen en dat is met het Friese dropmerk bij uitstek: Oldtimers. Het product is in samenwerking met Poiesz Supermarkten ontwikkeld en zal daar vanaf januari 2018 exclusief verkrijgbaar zijn.

Geen tipje van de sluier

Thijmen Peter de With, CEO van Concorp, kan nog geen tipje van de sluier lichten over de smaak van het nieuwe dropje. ”Het product is nog in ontwikkeling, maar zoals men van Oldtimers gewend is, focussen we op de authentieke en kwalitatieve smaak. Een dropje waar (bijna) iedereen van houdt!”

Economische impuls

Concorp wordt met haar merk Oldtimers co-sponsor van LF2018. ”We roepen regelmatig dat cultuur ook een economische impuls teweegbrengt”, zegt Tjeerd van Bekkum, CEO van LF2018. ”Welnu, dit dropje levert straks het tastbare bewijs voor deze stelling”.

Verantwoord en duurzaam

”De Bedrijfsvoering van Concorp richt zich op verantwoord en duurzaam consumeren en produceren. Bij zo’n partner voelen wij ons thuis. Duurzaamheid is namelijk een belangrijk thema in onze filosofie en die van de stad en provincie”, aldus Van Bekkum.