Quote zocht prijsontwikkeling van prijsvaste kwaliteitsauto’s uit

Categorieën:Nieuws
warner
Klassieke BMW’s, Jaguars, Mercedessen, Ferrari’s en Porsches gingen meerdere keren over de kop, prijstechnisch gezien dan, bekeken over de afgelopen jaren. Maar zijn liefhebbers en speculanten nog wel bereid om de fors gestegen prijzen te betalen? Quote zoekt het uit.

Ja, natuurlijk!, zeggen wij. Want wat kan er nou tegenop om onder begeleiding van ouderwets roffelende cilinders en een knallende uitlaat ’s heeren wegen te kruisen? Of beter nog: eens de Mille Miglia te rijden, de legendarische duizend mijlsrit door Italië. Ook Quote verscheen dit jaar aan de start, niet alleen om te kwijlen bij al die fraaie bolides die Brescia onveilig maakten, maar vooral ook om het antwoord te zoeken op de vraag waarmee we dit stuk begonnen.

Onze bevindingen leest u in de Quote waarvoor u nu naar de winkel kunt rijden, al kunt u ook gewoon even op deze link klikken. Kleine spoiler: als u het echt alleen om het geld te doen is, kunt u de dealer en veilinghuis maar beter even links laten liggen. Wie echter lekker wil scheuren, bijvoorbeeld in de Mille Miglia, kan de financiële sores bij het barsten van de bubbel makkelijk vergeten door het gaspedaal nog wat dieper in te trappen.

BRON: QUOTE