Valkering Classics morgen present op trouwbeurs Schagen

Categorieën:Nieuws
warner

Valkering Classics is morgen (zondag 13 januari) met een mooie oldtimer en een stand aanwezig op een nieuw initiatief: een trouwbeurs in partycentrum/zalencentrum Alpha in Schagen. Hieronder het persbericht van de organisatie:

Maureen van Bloem&, tegenwoordig te vinden aan de Gedempte Gracht te Schagen en Sebastiaan van Sebastiaan van Stam Fotografie, die tegenwoordig een super mooie fotostudio heeft aan de Lagedijkerweg te Schagen, zaten begin dit jaar wat te brainstormen over wat acties die ze samen konden uitvoeren op bijvoorbeeld Moederdag of Valentijnsdag. Sebastiaan kwam al snel met het idee, waarom gaan we niet wat groters doen, een bruidsbeurs ofzo?! Maureen spitste de oren en was eigenlijk direct om, wat een super idee! Gaan we doen! Na wat over en weer te hebben gefantaseerd kwamen al vrij snel de plannen op tafel. Het moet het liefst zo laagdrempelig mogelijk zijn. Het moet ten slotte voor iedereen leuk blijven vinden de twee. En waarom zullen we dat niet met zo veel mogelijk Schager ondernemers doen? Ging er over en weer. Top!! En zo ging het duo verder met plannen. De locatie, de datum, wat was er allemaal voor nodig, entree vragen ja of nee, er kwam eigenlijk meer bij kijken dan dat het tweetal had gedacht maar…. Wie a zegt moet ook b zeggen en zo gingen ze verder op onderzoek uit.

De locatie…

We hadden verschillende locaties in ons hoofd, eigenlijk was ons eerste idee het slot van Schagen maar er was een connectie met Igesz en juist in die periode leek het niet al te goed te gaan met Igesz en was de rol bij ons v.w.b. het slothotel ook onduidelijk. Er kwam ook weinig tot geen antwoord op mails van de desbetreffende partij. Maureen en Sebastiaan dachten ook nog aan de grote kerk… ten slotte dat is toch het boegbeeld van Schagen! Maar nee, ook die viel af. Er ontstond een nieuw idee, misschien is Alpha geschikt? Die zou zich ten slotte zelf ook meer op andere festiviteiten gaan richten w.o. ook trouwerijen. Het is een kijkje waar toch? Zo gezegd, zo gedaan. Een afspraak gemaakt met Nico Grundman en ook die was zeer enthousiast. Dat was geregeld dus!!

De datum was nog even een twistpuntje, voor de feestdagen? Ergens in November? Of toch maar na de feestdagen? Maar weer voor de start van het trouwseizoen? Ja dat leek handiger. Op welke dag? Een zaterdag? Een Zondag? Uiteindelijk heeft het duo, in samenspraak met Alpha gekozen voor een zondag en wel zondag de 13de (gelukkig… geen vrijdag de 13de) De beurs is voor de aanstaande bruidsparen bedoelt om ideeën op te doen voor de trouwerij die zij in 2019 zullen gaan houden. Vooral lekker rondkijken en genieten van al het moois dat een trouwerij met zich meebrengt.

Standhouders….

De trouwbeurs word gevuld met stands in allerlei richtingen, denk aan trouwringen, trouwkleding, roofvogels voor het aanvliegen van de ringen, bloemen, fotograaf, trouwambtenaren, muziek, bruidsmodeshows etc. etc. Alles wat je ook maar kunt bedenken wat je nodig zou kunnen hebben op je bruiloft. Maureen en Sebastiaan zullen zo’n 30 stands neerzetten op de beurs. 13 januari 2019 is dus zéker een aanrader voor aanstaande bruidsparen om in de agenda te zetten.