Valkering Classics op zondag 11 maart op trouwbeurs Waarland

Categorieën:Nieuws
warner

De Boereplaats in Waarland staat zondag 11 maart in het teken van trouwen. Alle bruidparen die bezig zijn met de voorbereidingen van hun aanstaande huwelijk worden op deze trouwbeurs heerlijk in de watten gelegd door een behoorlijk aantal trouwprofessionals uit de regio. Ook Valkering Classics is present op deze beurs!

De unieke landelijke ambiance van de Boereplaats wordt gevuld met standhouders die zich met trouwen bezig houden. Bovendien kan men deze unieke locatie bekijken in trouwsfeer. De entree is gratis en De Boereplaats zorgt voor een gastvrije ontvangst.

Vooraf plannen

Denk dan aan het kennismaken met bijzondere bedrijven die alles weten over trouwjaponnen, herenkostuums, kinderkleding, trouwringen, trouwfotografie en vervoer maar ook de muziek mag natuurlijk niet ontbreken. Er staan bedrijven die het inhoudelijke deel van de trouwdag kunnen begeleiden zoals decoratie, bloemen, de taart en het drukwerk. Maar ook de finishing touch met zaken zoals de huwelijksreis, kapsels en make-up zijn belangrijke dingen om vooraf te plannen.

Complete trouwdag

Bijzonder is dat één van de bezoekende bruidsparen, uit de afspraken die gemaakt worden, een prachtige prijs uitgereikt krijgt: Een compleet verzorgde trouwdag! Deze dag wordt aangeboden door alle standhouders van deze beurs.
Op zoek naar meer informatie over het organiseren, plannen en invullen van de trouwdag? Kom dan zondag 11 maart naar De Boereplaats aan Jonkerstraat 31 in Waarland. Tussen 12.00 en 16.00 staan alle professionals klaar voor bezoekers met informatie, tips en adviezen. Maak hier de afspraken en maak kans op die fantastische hoofdprijs!

BRON: RODI MEDIA