Achttiende Venniper Koninginnerit op 23 april 2017

Categorieën:Nieuws
warner

Zondag 23 april 2017 vindt de Venniper Koninginnerit plaats. Deze 18e editie biedt ruimte voor 130 equipes die zich kunnen aanmelden voor de sport-, tour- en vintageklasse. De route blijft tot de dag van de rit geheim, maar voert ook dit jaar over prachtige wegen in de Nederlandse polders. Uiteraard wordt er onderweg gestopt bij een mooie lunchlocatie. De deelnemers zullen op de dag ongeveer 170 kilometer afleggen.

Via de website www.vkrit.nl kunnen equipes zich aanmelden met een klassieker van het bouwjaar 1977 of eerder. Na de finish vindt er een feestelijke prijsuitreiking plaats en wordt er een uitleg gegeven van de gereden route en diverse opdrachten. De klassiekerrit trekt jaarlijkse honderden toeschouwers die de prachtige klassiekers komen bewonderen bij de start en finish.

één Reactie

  1. Trouwautos.nl
    september 14, 2017 at 4:46 pm

    Wauw alweer de 18e editie! Trots op alle deelnemers die meededen aan de Venniper Koninginnerit 😀 Het is toch een aardig eindje haha. Topper!

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.