Concours d’élégance op Paleis Het Loo

Categorieën:Nieuws
warner

De 13e editie van het Concours d’élégance Paleis Het Loo in Apeldoorn staat weer voor de deur. Het grootste klassiekerevenement in Nederland vindt plaats op 1 en 2 juli 2017. Het Internationale Concours d’élégance Paleis Het Loo is de basis van het weekend. Z’n 70 top klassiekers uit binnen en buitenland strijden om de titel ‘’Best of Show 2017’’ Geselecteerde inschrijvingen worden ingedeeld in diverse klassen en door een internationale jury beoordeeld op elegantie, originaliteit, restauratie en presentatie. De vraag is wie brengt de ‘’Best of Show’’ naar Apeldoorn?

Op het concoursterrein zijn diverse merk- of themagebonden displays te vinden. De organisatie wil vier opvallende, spraakmakende of bijzondere modellen van een merk of volgens een bepaald thema samen te voegen om zo interessante ‘tentoonstellingen’ binnen het autofeest te creëren. Het streven is om wederom een goede mix van unieke, exclusieve automobielen en bereikbare ontwerpen uit het verleden te bieden. Voor dat laatste wordt onder meer de klassiekerparkeerplaats op het concoursterrein ingericht. Daar kunnen bezoekers met hun klassieke auto, gratis parkeren. Dat levert altijd een bonte verzameling op van leuke, mooie en bijzonders klassiekers.

Op het terrein rond het paleis zal voorts van alles te beleven zijn voor jong en oud, man en vrouw. Denk daarbij aan tal van kleine winkeltjes met lifestyle producten, modeshows, optredens van diverse artiesten en heel veel meer!

Meer informatie: www.concourselegance.com/nl/

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.