Eerste grootschalige opslag voor uitsluitend oldtimers in de maak

Categorieën:Nieuws
warner

Eigenaren van oldtimers die een veilige opslag zoeken voor hun dure klassieker kunnen binnenkort terecht in Oegstgeest. Aan de rand van bedrijventerrein De Boeg bouwt Allsafe een grote loods waar particulieren opslagruimte kunnen huren.

Een kwart van het vloeroppervlak is uitsluitend bestemd voor klassieke auto’s.

Allsafe claimt daarmee ’de eerste professionele opslag voor klassieke en waardevolle auto’s van Nederland’ te ontwikkelen. Het bedrijf biedt de eigenaars de garantie dat hun voertuig altijd rijklaar is en zorgt er eventueel zelfs voor dat de auto wordt gebracht en weer opgehaald.

Om de kostbare spullen in de opslagloods goed te beschermen, wordt er flink geïnvesteerd in de beveiliging. Daarnaast is extra aandacht besteed aan de klimaatbeheersing.

De opslag krijgt een totale vloeroppervlakte van bijna 13.000 vierkante meter, verdeeld over vijf verdiepingen. Het gebouw verrijst aan de Haarlemmerstraatweg in Oegstgeest, schuin tegenover de gemeentewerf en vlak naast de benzinepomp langs de A44. De planning is dat de opslag eind dit jaar de deuren opent.

Allsafe heeft op dit moment 27 opslagloodsen waar particulieren een paar kubieke meter kunnen huren als alternatief voor de opslag op zolder of in de schuur.

De behoefte aan dit soort opslag wordt steeds groter. Zo zit de loods van Allsafe in Leiderdorp inmiddels bijna helemaal vol. Het bedrijf verwacht de komende vier jaar te groeien naar zeventig vestigingen. In meerdere nieuwe vestigingen wordt een speciale ruimte voor oldtimers ingericht.

BRON: LEIDSCH DAGBLAD

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.