Grootste oldtimerevent van de Benelux weer in Maastricht

Categorieën:Nieuws
warner
Vanaf donderdag 12 januari tot en met zondag 15 januari 2017 vindt het grootste oldtimer evenement van de Benelux, InterClassics & Topmobiel, weer plaats in MECC Maastricht. De mooiste klassiekers vindt u terug op de beursvloer. Het aanbod wordt volledig gemaakt door onderdelen, automobilia en alles wat daarmee te maken heeft. In TopMobiel vindt u het exclusieve gedeelte hiervan. De beurs sinds twee jaar vier in plaats van drie dagen. Tijdens deze exclusieve preview dag op donderdag hebben bezoekers de eerste kans om de beursvloer te betreden. Met de extra beursdag streeft de organisatie naar een spreiding van het groeiend aantal bezoekers.
De thema’s voor 2017 zijn “Ferrari: 70 jaar perfectie in elke auto” en “Facel Vega – grande routières van topklasse”. Met zo’n 25 auto’s wordt, samen met Ferrari Club Nederland, zeven decennia roemrijke geschiedenis getoond. In samenwerking met Amicale Facel Nederland worden een tiental unieke exemplaren van Facel Vega getoond. Genoeg redenen dus om weer een bezoek te brengen aan Maastricht in het begin van het nieuwe jaar.
Meer informatie: www.ic-tm More Info.nl

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.