Honderden oldtimers decennia verborgen in Amerikaanse loods

Categorieën:Nieuws
warner

Medewerkers van een klassiekerbedrijf in de Verenigde Staten stonden vol ongeloof te kijken toen ze een geheime collectie kwamen bekijken. In drie enorme loodsen had een verzamelaar al dertig jaar lang klassieke sportwagens opgeslagen.

Larry Kosilla werkt voor Ammo NYC, een bedrijf dat is gespecialiseerd in de renovatie en verkoop van oldtimers. Hem werd gevraagd om een deel van de geheime collectie klaar te maken voor de verkoop. Larry ging aan de slag en mocht de collectie ook filmen, onder de voorwaarde dat hij niet de locatie van de geheime collectie prijsgaf.

Ford GT40

De rondleiding kwam online na vele verzoeken, in reactie op een eerdere video die de ‘wedergeboorte’ toont van een Italiaanse Bizzarini P538 dankzij de grondige opknapbeurt van het bedrijf. Die auto was afkomstig uit deze enorme collectie. Er staan echter nog veel meer dure klassiekers, waaronder een Ford GT40, Ferrari’s, Lamborghini’s en zeldzame racewagens.

Achterstallig onderhoud

Het is niet duidelijk wat de beweegredenen van de verzamelaar waren om tientallen jaren lang ogenschijnlijk zonder thema klassieke auto’s te hamsteren zonder er verder naar om te kijken. Zeker is dat de auto’s allemaal nog voor duizenden dollars moeten worden opgeknapt wegens achterstallig onderhoud, verdroogde brandstofslangen en ander malheur na drie decennia verwaarlozing.

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.