Landelijke zorgen voor onderhoud en reparatie oldtimers, Valkering Classics voldoet wel aan profiel

Categorieën:Nieuws
warner

Er leven bij toonaangevende organisaties in Nederland zorgen over de kwaliteit over het onderhoud van en reparatie aan oldtimers. Zie het bericht hieronder van www.oldtimernieuws.nl. Valkering Classics kan u overigens op dat gebied ontzorgen. Sterker, wij zetten zelf oldtimers in elkaar.

FEHAC heeft goede contacten met tal van organisaties die betrokken zijn bij regelgeving en bedrijvigheid rond oldtimers. Zo ook met de Dutch Car Restorers Association. Zowel de FEHAC als de Dutch Car Restorers maken zich zorgen dat het vakmanschap rond restauratie en onderhoud van oldtimers verdwijnt. Ook bij weinig kilometers is het zaak dat klassieke voertuigen regelmatig en met kennis van zaken onderhouden worden. APK alleen is tenslotte geen onderhoud. Specifieke scholing van de volgende generatie van jongeren met passie voor klassiekers is daarom meer dan ooit nodig. Restauratie vereist vakmanschap en kennis van de oorspronkelijke toegepaste technieken en materialen. Belangrijk is dat auto’s tot in detail gerestaureerd kunnen worden. Ons mobiel erfgoed wordt gevormd door rijdende kunstwerken en daarvan kunnen we dankzij perfecte restauraties en optimaal onderhoud door specialistische bedrijven nog lang van blijven genieten. Dutch Car Restorers telt 35 aangesloten bedrijven: 23 restauratie- en onderhoud bedrijven, en 12 bekleders.

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.