Oldtimer kopen voor ‘een prikkie’ in Engeland

Categorieën:Nieuws
warner

Op een veiling in Preston zijn gisteren 135 oude auto’s geveild die al jaren stonden weg te roesten in een aantal loodsen op een terrein in de Engelse stad. Volgens het veilinghuis een “unieke kans om in het bezit te komen van een klassieke oldtimer”.

Zo zaten er onder de oldtimers, die allemaal wel een opknapbeurt konden gebruiken, een Rolls Royce Silver Shadow II, een Porsche 911 en een Morris Minor Traveller.

Een blauwe Jensen Interceptor III zonder motorkap leverde het meeste geld, bijna 16.500 euro, op. Voor een Range Rover met zes wielen werd ruim 11.500 euro neergelegd. De oldtimers werden allemaal zonder officiële documenten en garantie verkocht op de veiling.

Het terrein waarop het ‘autokerkhof’ werd aangetroffen, werd onlangs verkocht voor herontwikkeling. Over de eigenaar is niets bekend.

Voor beeld van de oldtimers en de prijs waarvoor ze geveild zijn, zie https://nos.nl/artikel/2308842-eenmaal-andermaal-135-roestige-oldtimers-verkocht.html

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.