Toeren en cruisen komende zondag vanuit Diemen

Categorie├źn:Nieuws
warner

Gezelligheid en natuurschoon komen samen bij de vierde editie van de Diemse Toren Classic op zondag 2 juli 2017!

Gezelligheid, want je krijgt een warme ontvangst met koffie en een lokale lekkernij bij de start op Tankstation Tatelaar in het feestelijke dorpje Didam. De Diemse Toren Classic wordt nu voor de vierde keer georganiseerd en is elk jaar een fantastische rit. Ook dit jaar staat u iets moois te wachten. De lunch locatie is dit jaar nog een verrassing.

De finish vindt plaats in de mooie historische plaats Didam. Daar zullen we nog wat naborrelen en vindt de prijsuitreiking plaats.

Natuurschoon, want de route gaat door de prachtige streken Montferland, de Achterhoek en/of de Veluwe. Deze streken zijn heel divers en omvatten rivierlandschap, heuvelachtig landschap, bossen en velden. Het zijn rustige streken waar u optimaal van uw klassieker kunt genieten zonder dat de pret wordt verpest door druk verkeer en verkeersdrempels. Wij spannen ons in om de mooiste plekjes in onze route op te nemen.

De Diemse Toren Classic kan op 2 manieren gereden worden: volgens het bolletje-pijltje systeem of met een duidelijke route beschrijving op pad. Verder is er een aantal leuke opdrachten voor onderweg. Je gaat dus de strijd aan met je mede-autoliefhebbers. Maar, uiteraard staat de gezelligheid voorop.

Meer informatie: https://diemsetorenclassic.nl/

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.