Valkering Classics met Pasen prominent present op Venhuizer oldtimerfestival

Categorieën:Nieuws
warner

Valkering Classics toont zich prominent op het grootste oldtimerevenement van het Noorderkwartier, het Noordhollands Oldtimerfestival in Venhuizen. Dat wordt traditioneel op Eerste en Tweede Paasdag gehouden en wij zijn op beide dagen met meerdere Amerikaanse oldtimers aanwezig. De organisatie schrijft het volgende over het oldtimerspektakel:

Een vleugje van vervlogen tijden kunt u tijdens de Paasdagen proeven in het Westfriese Venhuizen tijdens beide Paasdagen. Acht hallen staan bomvol met historische voertuigen uit de hele wereld met bouwjaren vanaf 1920 t/m de 80er jaren.

De opgestelde voertuigen:
In hallen is ruimte gemaakt voor een scala van honderden historische auto’s, motoren en brommers van weleer. Een tiental trucks waaronder een oer- Hollanse DAF uit 1968.  Natuurlijk zijn er de beeldbepalende Amerikaanse  Chevrolet, Dodge, of  Pontiac Firebirds 1956.  Maar ook de Duitse Mercedes, VW en bij de Opel stand staat ook een Opel fiets, Opel koelkast met nog meer attributen waar menigeen het bestaan niet vanaf weet. De Engelse Rolls-Royce Limousine 1934 zal ook bekijks treffen. Bij de motoren vele  Honda en Kawasaki motoren van de Klassieke Japanse Motoren Vereniging tezamen met de Puch, Kreidler en Zundapp zijn dat slechts enkele van de vele merken die aanwezig zijn.  Deze vele tweewielers staan tezamen in de hal waar een 30 tal race motoren van de 60er t/m de 80er jaren staan opgesteld.  Een separate hal waar een tiental caravans op de Retro camping te vinden zijn zullen vele herinneringen van vroeger oproepen. 

Zie voor het volledige bericht: https://www.oldtimerfestival.nl/

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.