Valkering Classics present op grootste oldtimerbeurs van Nederland

Categorieën:Nieuws
warner

Valkering Classics staat komende vrijdag, zaterdag en zondag (28, 29 en 30 oktober) op ClassicsNL in de WTC Expo in Leeuwarden. Het is de tweede keer dat een oldtimerbeurs van deze schaal wordt gehouden in Nederland (vorig jaar was de primeur). Valkering Classics staat er voor het eerst en neemt mee een Plymouth uit 1931, een Dodge uit 1933, een Rolls Royce uit 1937, een Studebaker Grand Turismo Hawk GT 1962 en een Cadillac uit 1959 en 1967. Een opvallende activiteit is dat op zondag vanaf 13.30 uur oldtimers live op de beurs worden geveild herbal supplements for weight loss.

100 jaar BMW
Als hoofdthema heeft ClassicsNL dit jaar het 100-jarige bestaan van BMW uitgekozen. In samenwerking met de BMW Klassieke Autoclub wordt een indrukwekkende invulling gegeven aan het thema. Illustere Beierse iconen als de BMW 507 en de BMW 326 zullen- samen met nog eens 15 iconische BMW’s- invulling geven aan het hoofdthema in Leeuwarden.

70 jaar Wegenwacht
Een andere publiekstrekker zal worden ingekleurd door het 70-jarig bestaan van de ANWB Wegenwacht. De bezoekers gaan in Leeuwarden terug in de tijd. Het themaplein wordt onder meer opgeluisterd door de aanwezigheid van onder meer een originele Citroën Ami , twee Wegenwacht BSA’s en een originele bestel 2 CV van de gele brigade. Naast de ANWB Wegenwacht voertuigen zijn er op dit plein nog een aantal bijzondere historische hulpverleningsvoertuigen te aanschouwen.

De beurs is dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur toegankelijk voor publiek. In de online voorverkoop bedraagt een toegangsbewijs € 11,50. Te bestellen via de website: www.classics.nl. Daar kan ook meer informatie gevonden worden.

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.