Valkering nu ook met column: Bekijk ons assortiment oldtimers!

Categorieën:Nieuws
warner

Valkering staat nu ook met een column als vakman in het regionale blad de Omring Express! Lees hieronder de eerste column van eigenaar Ronald Valkering:

Comfort is alles anno 2017, ook als je je huis verlaat. Rijm dat maar eens met de traditionele nuchtere Noordkop-mentaliteit. Wij ontvangen onze klanten in een ruimte zonder poeha, maar wel met de West-Friese gezelligheid van een kopje koffie als ze dat willen. En natuurlijk met een topassortiment voor dat luxe buitengevoel. Wij hebben ons nieuwe assortiment e-bikes binnen van topmerken als Gazelle, Batavus, Sparta en Cortina. Het credo daarbij: een nog ‘blitzer’ uiterlijk en vooral ook een nog grotere actieradius. De tijd dat je op je werk je e-bike moest opladen om weer thuis te kunnen komen, is echt voorbij. Tweehonderd kilometer actieradius is tegenwoordig de minimale maat. Een speciale vermelding verdient het oer-Hollandse Peper. Wij zijn dealer van dit fietsenmerk uit Lelystad en daar zijn we trots op, want naar de Hollandse vakschool maakt dit merk alles op maat voor de klant. Van het zadel tot het stuur en de pedalen: bij Peper schrijven ze fietscomfort met hoofdletter F.
Tegelijkertijd houden we ook gewone fietsen en tweedehands (e)-bikes in onze winkel zodat we elke doelgroep kunnen blijven bedienen. Als familiebedrijf vinden we dat met de genoemde professionaliteit en gezelligheid belangrijk.
Wij weten al vele jaren hoe we iemand kunnen laten stralen en niet alleen door onze fietsenzaak. Valkering Classics staat voor de verhuur van Amerikaanse oldtimers. Rolls-Royce, Lincoln, Dodge, Cadillac, Packard en nog veel meer bieden we aan vanaf 299 euro mét chauffeur. Zodat haar mooiste dag, dat schoolgala of dat bedrijfsjubileum van de juiste glans wordt voorzien. U kunt ons complete wagenpark terugzien op www.valkeringclassics.com. Bekijk dan ook eens het nieuws en in het verlengde daarvan onze Facebookpagina. U vindt daar de laatste nieuwtjes en aanbiedingen. Datzelfde geldt voor Valkering Tweewielers: u kunt de laatste ontwikkelingen over onze zaak of de fietsenbranche in het algemeen op de site www.valkeringtweewielers.com en Facebook terugzien.

Valkering Tweewielers en Valkering Classics
Kerkstraat 3 Waarland
Tel. 0226-353208
Email: info@valkeringclassics.nl
Website: www.valkeringtweewielers.com en www.valkeringclassics.nl

Geef een reactie

Naam*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.